Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Csábítésból jeles 3. epizod

2013.09.21
 

Epizód 3

"Az igazgatónő nagyon mérges. Kutyája, Totó elszökött. Meg kell keresned, ha el akarod kerülni az igazgatónő haragját!
Dolgoznod kell az előző epizód során kiválasztott klubban, és meg kell ismerkedned a különböző klubokba tartozó srácokkal. Fedezd fel a négy különböző történetvariációt!"
Na igen ezzel az eredeti weboldalról vett idézettel nyitnám ezt a szekciót. Szóval elérkeztünk a 3. epizódig. Hmm...máris? Na ne aggodalmaskodjunk itt hiszen van még hátra elegendő epizód :) Hol is kezdjem, nem tudom na de valahol mégis kell tehát belevágok a közepébe mint kés a vajba, na gyerünk!
Ebben az epizódban két új sráccal ismerkedhetsz meg akikkel csak most találkozhatsz, szóval jól használd ki az idődet és próbálj mg összehozni egy randit velük. Szeresd őket amíg tudod! xD Ők pedig nem mások mint a kosaras fenevad Dajan [oh-la-la] és liliom tipró [tulipán taposó] Jade! xD Nagy tapsot hölgyeim és uraim! :D

Na de ez nem az egyetlen sorsfordító esemény  történetszálban. Drága Kentinünket apukája fogja és elviszi katonaisuliba így hát ő egy jó időre kikerül a love story-ból xD
Tehát amikor Ken elbúcsúzik tőlünk, hirtelen elsuhan mellettünk egy padlócirkáló amit kutyának nevezünk pontosabban Totó a neve de mindegy is. Ekkor megjelenik a [zsáktestű, sárgaházba való] igazgatónőnk aki leordítja fejünket T_T . A feladat a következő:

  1. Megkeresni totó nyakörvét, pórázát és játékát 
  2. Nos a fent felsorolt dolgok nem lesznek elegendőek, úgyhogy új módszert kell keresned totó elkapására. Ezt a módszert pedig Castiel segítségével tudod bevetni. Kapni fogsz tőle egy kis kutyakekszet [ha magas a vonzalom köztetek akkor megkapod tőle ingyen, ha viszont alacsony akkor 20$-ba kóstál majd]

1.

Nyakörv: DÖK-ös teremben fogod meglelni. 
Póráz: Egyszer beszélned kell Castiellel majd aztán megjelenik a kertészklubban.
Játék: Egyszer beszélned kell Nathaniellel és aztán az udvaron találod.
Ha megvannak  cuccok akkor meg kell próbálnod elkapni Totót, csak utánna kapod az újabb feladatot.

2.

Na miután megszerezted a kutyakekszet Castiel cicától Totó után kell iramodnod és követned a tornateremtől a főfolyosón keresztül egészen az osztályteremig és ott végre képes leszel elkapni a kis dögöt xD

És most újra a pasik - missön start: Ha a...

...Kosárlabdaklub tagja vagy:

A tornaterembe kell menned, hogy találkozhass Dajannal. Ő majd szívességet kér tőled. Na mi lesz az? Na mi lesz az? Szeretné, ha hoznál neki egy üveg vizet. ezt a bizonyos üveg vizet a bazárban tudod majd megvenni. [Már egyszer megmutattam hol van de szerintem magadtól is rájössz] Tehát elmész, megveszed, odaadod Dajannak end komplítid. A feladat második fele vagyis jobban mondva egy missön námbör tú [No.2] azt problémát vonultatja fel, hogy eltűnik Dajan nyaklánca. Na ki lophatta el? Na ki? -.-" Amber babacica.
A feladat megtalálni az eltűnt ékszert. Ezt akkor tudod végrehajtani, ha az osztályteremben kihallgatod Amber beszélgetését a gangjével. Kiderül, hogy azért nyúlta le mert bejön neki a mi kis szexi csokoládénk xD és egy emléket akar róla. [Hát nem kap >:D] Szóval kihallgattad a beszélgetést, nagyszerű most már képes leszel kicsempészni a nyakláncot Amber szekrényéből. Ha ezzel végeztél, nincs más dolgod mint visszajuttatni az elveszett értéktárgyat a tulajdonosnak xD [mi vagyok és nyomozó?] Ha Dajan bébivel a legjobb köztetek a kémia akkor itt az idő randizni :D

...kertészklubbot választottad:

A kertészklubban találkozol helyes Jade-el aki egyből virágmagokra vágyik xD. Na csapjunk a lecsóba vagyis egyből a közepébe elkezdem a feladatot. Tehát közli velünk, hogy keressük meg Iris-t mert nála van pár különleges virágmag amiket el szeretne ültetni. Na mi meg is keressük drága virágról elnevezett barátosnénkat de ő kétszer is elfelejti behozni őket. Szerencsére nem hagy minket cserben harmadjára már hozza nekünk a megváltás magvait. xD Nos ezzel megvolnánk már csak el kell őket vinni Jade-nek. Na hajrá! Már végeztünk is? Na nem! Hiányzik néhány mag ami kellene szóval irány a bazár! Vegyük meg az áhított magvakat aztán szaladjunk is Jade karajaiba hisz megvan amit kért! Végeztünk? Hogy mi, még nem? Na semmi pánik gyerekek én itt vagyok és segítek. Ezúttal Jade jegyzetfüzete nincs meg. Ez egy egyszerű feladat csak az osztályterembe kell menni és vissza és voilá!

[Még nem randiztam Jade-el de nyugi pár nap és meglesz ő is :D]


Na és befejezésül íme a tündérkeresztanya ajándékai, én csak kettőt tudtam megszerezni de tessék. Íme a sebtapasz, a virág és a köldökpiercing még egyszer voilá!


 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Arrive at Your Blood Pressure Checked

(AEuromaneare, 2018.10.11 23:01)

Pression arterielle est comment calleux votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur essence pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque set votre coeur bat, il pompe le sang par de vos arteres a la flanerie de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/cialis-lilly-prix/

Blood compressing: What is healthy

(AEuromaneare, 2018.09.27 14:13)

Torsion bras de quelqu'un est comment poupe votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur determination pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque culture votre determination bat, il pompe le sang par de vos arteres a la prendre facilement de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/acheter-tadalafil-100mg-tablette/

How To Prevent Prostate Problems And Diseases?

(AlbertPah, 2018.07.20 07:25)

The prostate is central to the portion of a male's the reproductive system. It secretes fluids that assisted in the transportation and activation of sperm. The men's prostate is situated just as you're watching rectum, below the bladder and surrounding the urethra. When there is prostate problem, it will always be very uncomfortable and inconvenient for your patient as his urinary strategy is directly affected.

The common prostate health issues are prostate infection, enlarged prostate and cancer of the prostate.Prostate infection, also referred to as prostatitis, is the most common prostate-related problem in men younger than 55 yrs . old. Infections from the prostate are classified into four types - acute bacterial prostatitis, chronic bacterial prostatitis, chronic abacterial prostatitis and prosttodynia.

Acute bacterial prostatitis is the least common of most forms of prostate infection. It is a result of bacteria found in the large intestines or urinary tract. Patients may feel fever, chills, body aches, back pains and urination problems. This condition is treated by making use of antibiotics or non-steroid anti-inflammatory drugs (NSAIDs) to alleviate the swelling.

Chronic bacterial prostatitis can be a condition of the particular defect within the gland and the persistence presence of bacteria inside the urinary tract. It can be a result of trauma for the urinary tract or by infections via other regions with the body. A patient may feel testicular pain, back pains and urination problems. Although it is uncommon, it is usually treated by removal in the prostate defect accompanied by making use antibiotics and NSAIDs to take care of the inflammation.

Non-bacterial prostatitis makes up about approximately 90% of all prostatitis cases; however, researchers have not even to ascertain what causes these conditions. Some researchers believe that chronic non-bacterial prostatitis occur because of unknown infectious agents while other feel that intensive exercise and heavy lifting could cause these infections.

Maintaining a Healthy Prostate

To prevent prostate diseases, an effective meals are important. These are some in the actions you can take to maintain your prostate healthy.

1. Drink sufficient water. Proper hydration is critical for our health and wellbeing and will also also maintain the urinary track clean.

2. Some studies claim that a couple of ejaculations a week will help to prevent cancer of prostate.

3. Eat steak without excess. It has been shown that consuming over four meals of beef weekly will raise the chance of prostate diseases and cancer.

4. Maintain an appropriate diet with cereals, vegetable and fruits to be sure sufficient intake of nutrients necessary for prostate health.

The most crucial measure to take to make certain a proper prostate would be to opt for regular prostate health screening. If you are forty yrs . old and above, you ought to select prostate examination one or more times per year.