Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tomb raider 1-Atlanteam scion

2013.08.20

Történet:

Egy nagyhatalmú testület azzal bízza meg Lara Croftot, hogy találjon meg egy Scion nevû titokzatos tárgyat. Miután ráébred arra, csupán zálogként használták egy nagyobb tervhez, Lara kezébe veszi a dolgokat, és úgy dönt, megfejti a régi ereklye mögött álló titkot.

 

Helyszínek:

PERU

Natla elküldi Larát Peruba, hogy megtalálja  Qualopec sírját a hegyek között. A játékosnak az inka városon keresztül kell magát végigvergõdni, míg farkasok, denevérek, medvék, és dinoszauruszok támadnak ránk.

 

1. pálya: Caves (barlangok)

2. pálya: City of Vilcacamba (Vilcacamba városa)

3. pálya: The Lost Valley (Az Elveszett Völgy)

4. pálya: Tomb of  Qualopec (Qualopec sírja)

GÖRÖGORSZÁG
 

A fejezetet A St. Ferenc Monostorban ( St. Francis's Folly) kezdjük, majd Midas palotájába jutunk, onnan pedig a Kolosszeumba (ne kérdezzétek,hogy hogy került Görögországba:). Az ellenségek: oroszlánok, krokodilok, denevérek. Sajnos a második Scion felkuatatását megnehezíti Pierre DuPont, aki néha az útunkba áll..

 

5. pálya: St. Francis Folly (Szent Ferenc Monostor)

6. pálya:  Colosseum (Kolosszeum)

7. pálya: Palace Midas (Midas palotája)

8. pálya: Cistern (Ciszterna)

9. pálya: Tomb of Tihocan (Tihocan sírja)

EGYIPTOM

A Királyok Völgyénél elrejtve, Lara elhalt piramisokban  kalandozik,  miközben pumák, krokodilok, és pár érdekes szörny állja útját. A Scion szentéjében (Sactuary  of the Scion) található a 3. és egyben utolsó Scion, amit nem lesz könnyû megszerezni....

 

10. pálya: City of Khamoon (Khamoon városa)

11. pálya: Obelisk of Khamoon (Khamoon obeliszke)

12. pálya: Sanctuary of the Scion (A Scion szentélye)

ATLANTISZ

Lara Natla nyomába ered, aki a bandájával kifosztotta Õt. A Natla Technologies bányájában kezdünk fegyvertelenül... A játékban talán ez a legnehezebb fejezet!

13. pálya: Natla's Mines (Natla bányái)

14. pálya: Atlantis (Atlantisz)

15. pálya: The Great Pyramid (Az óriás piramis)    

Fegyverek:

Pisztolyok

 A két 9mm-es pisztoly az egyetlen, amivel kezded a játékot, végtelen tölténnyel. Lara legkedveltebb pisztolyai!

Shotgun

  A Shotgun erõsebb, mint a Magnum, de egy kicsit lassabban tölt. Kevés belõle a töltény, nem kell pazarolni.

Magnums

 Erõsebbek, mint az alap pisztolyok, de sajnos limitáltak a töltényei.

Uzi

 Az Uzi a legjobb fegyver a játékban, hatalmas az ereje, és gyorsan tüzel.

Csalások:

PC és Macintosh pályaugrás: Játék közben tedd a következõket: lépj elõre egyet, lépj hátra egyet, fordulj meg háromszor magad körül (mindegy merre), ugorj elõre.
 
 
PC és Macintosh összes fegyver és lõszer: Játék közben tedd a következõket: lépj elõre egyet, lépj hátra egyet, fordulj meg háromszor magad körül (mindegy merre), ugorj hátra.
 
!!! Macintosh: Ha a numerikus keypadot használod, és gondjaid lennének a csalásokkal, próbáld ki õket a rendes nyíl billentyûkkel is.

Ha végigjátszod a játékot, majd egybõl elkezded elölrõl, minden fegyvered meglesz a kezdetektõl fogva.

PlayStation pályaugrás (NTSC verzió): Nyomd be a Selectet, hogy az Inventory menübe kerülj. Ez után nyomd le a következõ billentyûket a megadott sorrendben: L2, R2, L1, kör, háromszög, L1, R2, L2. Nyomd be a Selectet, hogy a következõ pályára kerülj.

PlayStation pályaugrás (PAL verzió): Nyomd be a Selectet, hogy az Inventory menübe kerülj. Ez után nyomd le a következõ billentyûket a megadott sorrendben: L2, R2, háromszög, L1, L1, kör, R2, L2. Nyomd be a Selectet, hogy a következõ pályára kerülj.

PlayStation minden fegyver és lõszer (NTSC verzió): Nyomd be a Selectet, hogy az Inventory menübe kerülj. Ez után nyomd le a következõ billentyûket a megadott sorrendben: L1, háromszög, R2, L2, L2, R2, kör, L1.

PlayStation minden fegyver és lõszer (PAL verzió): Nyomd be a Selectet, hogy az Inventory menübe kerülj. Ez után nyomd le a következõ billentyûket a megadott sorrendben: L1, háromszög, L2, R2, R2, L2, kör, L1.

Sega Saturn minden fegyver és lõszer: Szüneteltesd (Pause) a játékot, és lapozz az útlevél utolsó oldalára. Nyomd be a következõket a megadott sorrendben: Z, Y, Z, Y, X, X, X, Start; aztán nyomd le az A-t és a Fel-t az irányítópadon.

Sega Saturn pályaugrás: Szüneteltesd (Pause) a játékot, és lapozz az útlevél utolsó oldalára. Nyomd be a következõket a megadott sorrendben: Z, Y, Z, Y, X, X, X, Start; aztán nyomd le a C-t.
 

A JÁTÉK 1996-BA KÉSZÜLT!                                                                                                            

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.