Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tomb raider 3 A film (2014)

2013.08.22

A Buffy egyik írója dolgozik az új Tomb Raider filmen

 MGMVégre újabb hírek csepegnek a következő Tomb Raider filmről, ami a Tomb Raider (2013) játék alapján készül majd, így újragondolják a filmeket is.

Mióta az MGM átvette a Tomb Raider filmek jogait, végre újra halad a projekt. A korábbi két írót kidobták, így helyükre jött a Buffy, a vámpírok réme című sorozat egyik írója, Marti Noxon. Joss Whedon népszerű vámpírsorozata mellett a Frászkarika és A negyedik forgatókönyvét is ő írta, valamint többek között besegített a Glee és Mad Men sorozatok íróinak is.

Megvannak az új Tomb Raider mozifilm írói!

 

Mark Hergus és Hawk Ostby lettek az új Tomb Raider film írói, aminek a producerei Graham King és Tim Headington.

A megreformált Tomb Raider filmek első "része" 2013-ra van beütemezve a mozikba.

Az írók elmondása szerint egy olyan eredettörténtet képzelnek el, ami Lara Croft-ot felemeli a nagy női akcióhősnők közé.

A Hergus és Ostky duó neve egyébként Az ember gyermeke, Akira, Cowboyok és űrlények és a Vasember filmekhez köthetők.

Az MGM megszerezte a Tomb Raider film jogait

 

Tomb Raider és az MGM--Hivatalos sajtóközlemény--
Los Angeles, California, USA

A Metro-Goldwyn-Mayer stúdió (MGM) megszerezte a TOMB RAIDER megfilmesítési jogait, és egy új akció-kaland filmsorozat építésébe kezd a GK Films-szel karöltve a videójáték frencsájz alapján. Ezt együtt jelentette be Gary Barber, az MGM elnök-vezérigazgatója, és Graham King, a GK Films alapítója.

A GK Films még 2011-ben vásárolta meg a TOMB RAIDER megfilmesítési jogait, a Square Enix Ltd-től. King producerként vesz majd részt a munkálatokban, és az első film előkészületei azonnal meg is kezdődnek. A szereplőkkel kapcsolatban nem történt bejelentés.

"Graham az egyik legjobb producer a filmiparban, és nagyon örülök, hogy együtt dolgozhatom vele ezen az izgalmas frencsájzon. A terveink szerint több további projectben is részt veszünk majd együtt a jövőben" mondta Barber.

"Nagy megtiszteltetés partnerségre lépni Garyvel és az MGM csapatával, hogy rebootoljuk az igazán sikeres TOMB RAIDER frencsájzt. A most megjelent játék körüli rajongás nagyon ösztönzően hat ránk, és alig várjuk, hogy vászonra vihessük a történetet" mondta Barber.

Az eredeti TOMB RAIDER-t még 1996-ban adta ki a londoni illetőségű Eidos, és minden idők egyik legsikeresebb videojátékává nőtte ki magát. Az Eidos (beleértve a Crystal Dynamicset) most része a Square Enix nemzetközi szórakoztatóipari csoportjának. A popkultúrális jelenséggé váló, eredeti TOMB RAIDER játékokból 35 milliót adtak el világszerte, amely Lara Croftot a videojáték-ipar egyik legismertebb nevévé tette. Nem régiben a Square Enix kiadta a széria hatalmas várakozással övezett, egyszerűen csak TOMB RAIDER címen emlegetett rebootját, amely osztatlan kritikai sikert aratott.

2001-ben és 2003-ban a Paramount Pictures forgatott két filmet Angelina Jolieval a bátor archeológusnő világkörüli kalandjairól. A filmek világszerte 432 millió Dollárt hoztak a stúdiónak.

Az új erőre kapó MGM jelenleg a Dwayne Johnson nevével fémjelzett HERKULES film előkészületein dolgozik, melynek rendezője Brett Ratner lesz. A stúdiónak több filmje is bemutatásra kerül idén, köztük a Paramounttal közös GI JOE: MEGTORLÁS, március 28-án, a Sony égisze alá tartozó Screen Gems-szel közös CARRIE október 18-án, és a New Line/Warner Bros-szal kooprodukcióban készített HOBBIT: THE DESOLATION OF SMAUG december 13-án. A Sony-val közösen forgatott ROBOTZSARU bemutatóját 2014 február 7-ére tervezik.

A Metro-Goldwyn-Mayer stúdióról:
A Metro-Goldwyn-Mayer egy vezető szórakoztatóipari vállalat, amely gyárt és világszerte terjeszt filmes, valamint televíziós produkciókat. A vállalaté a világ egyik legnagyobb prémium tévés és filmes könyvtára. Emellett az MGM-nek részesedése van helyi és nemzetközi tévécsatornákban, beleértve az MGM névvel fémjelzetteket.

A GK Filmsről:
Graham King, stúdióján keresztül legutóbb a Legjobb film Oscar díját elnyerő ARGO-AKCIÓ executive producere volt. A GK Films több előkészítés alatt álló projectet jelentett be, beleértve a Broadwayen sikeresen futó musical JERSEY BOYS adaptációját, egy egyelőre cím nélküli Freddie Mercury történetet és egy eredeti filmet THE BATTLE OF BRITAIN címmel, melynek Robert Towne a forgatókönyvírója. A GK Films stúdió égisze alatt forgott korábban Martin Scrosese öt Oscar díjas LELEMÉNYES HUGO című filmje, az Angelina Jolie által írt és rendezett VÉR ÉS MÉZ FÖLDJE, a 2012-es év Legjobb animációs filmjének Oscar díját megnyerő, Gore Verbinski rendezésében készült RANGO, a TOLVAJOK VÁROSA, melynek írója és rendezője is Ben Affleck volt, az Angelina Jolie és Johnny Depp főszereplésével készült TURISTA, a Mel Gibson visszatérésének is tekinthető SÖTÉTSÉG HATÁRÁN, valamint az IFJÚ VIKTÓRIA KIRÁLYNŐ, Emily Blunttal a főszerepben.

Hivatalosan új Tomb Raider film a láthatáron!

Nem csak a játékipar kap új adagot Lara Croft kisasszonyból, hanem a filmvilág is!

A Crystal Dynamics bejelentette, hogy új Tomb Raider film közeleg. A megfilmesítési jogokat a GK Films kapta meg. A GK Films ugyanis egy brit cég, ahol Graham King a nagyfőnök, és többet között ők felelősek a mostanában mozikba kerülő Rango című animációs filmért, meg a The Touristért is, amiben egyébként a korábban Lara Croftot alakító Angelina Jolie játszik. De ennek úgy néz ki vége. Mármint Angelina és Lara kapcsolatának, mert a hírek szerint a játékkal párhuzamosan a filmes vonalat is rebootolni szeretnék, így mozis verzió is megfelelhet a Crystal Dynamics által megálmodott sötétebb, keményebb, emberközelibb víziónak. Rendezőről, íróról vagy főszereplőről egyelőre nincs hír, de 2013-ra tervezik a megjelenést.

Graham King az új Tomb Raider filmről [Frissítve]

Graham King a minap a Comingsoon oldalnak adott egy interjút, ahol szóba került a Tomb Raider is. A producer sok újdonságot nem árult el, de legalább annyi biztos, hogy továbbra is be van tervezve a reboot.

"Az első két film pénzügyileg nem teljesített rosszul, azonban a történet amit el szeretnénk mesélni még jóval azelőtt játszódik, hogy a főszereplőből ténylegesen Lara Croft vált volna. Szóval a karakterekre építünk, amelyet személy szerint felettébb érdekesnek találok. Azért lesz benne sok akció és szórakozás, de ugyanakkor több érdekes karaktert is láthatunk majd a filmben. Ilyesmiben eddig nem volt részem ezelőtt, nem csináltam hasonló filmeket, de nagyon vonzónak találom ezt a franchise-t, úgyhogy adok neki egy esélyt. " - mondta King

További érdekesség, hogy a forgatókönyv már elkészült, jövőre kezdik a forgatást. Sőt elképzelhető, hogy Angelina Jolie is bekerülhet a filmbe, valamilyen más formában. (Pl. Lara anyja?)

Felröppentek pletykák arról is, hogy lehet, Hawaii-n fogják a filmet forgatni.

Friss (12.01.): Újabb infó derült ki a sztoriról: Lara szülei után fog kutatni. Nem konkretizálták, lehet, hogy csak egy mellékszálon fog futni, de King elmondása szerint benne lesz a filmben.

És egy másik dolog: szinte semmi esély, hogy CGI (Toy Story, Shrek, stb.) lesz.

Olivia Wilde az új Lara Croft?

Számos pletyka kering folyamatosan az esetleges Tomb Raider 3 mozifilmről, most legújabban Olivia Wilde jött szóba. A TRON és a Dr. House sztárja egyelőre semmit nem kommentált, egyelőre pletykaszinten mennek a dolgok.

Egy forrás szerint a következő film sokkal "darkosabb" hangulatú, komolyabb film lenne, mint elődjei...

Hivatalos: Kim Kardashian NEM lesz Lara Croft

Egy interjúban elárulta a hölgyemény, hogy szép kis találgatás, de nem ő lesz Lara Croft. (Nem is baj! :) )

Kim Kardashian az új Lara Croft?

Rég nem hallottunk már a Tomb Raider 3 filmről, de most egy érdekes dolog került fel a netre. Kim Kardashian arról nyilatkozott, hogy egy olyan Larát szeretne megformálni, mely valóban a videojátékokon alapszik, és emellett még Angelina Jolie-t is helyettesíteni.

Azt azért le kell szögezni, hogy a 29 éves hölgyemény még életében nem színészkedett, csak a CSI: New York egyik részében tűnt fel.

(Nagyon reméljük, hogy a hír nem igaz!)

A Twilight sztárja majdnem "Tomb Raider" lett...

A legújabb hírek szerint Kristen Stewart, a Twilight egyik főszereplője lett majdnem Lara Croft, de (szerencsére) mégsem vállalta el a szerepet, mikor a Warner Bros. felkereste őt, és tárgyalásba kezdtek.

Tehát a 3. film eszerint mégsem halott, tervezés alatt áll még mindig, de reméljük, hogy a végén megtalálják a tökéletes színésznőt Lara szerepére, egy "eredet" film erejéig.

 

Angelina nem hagyja magát!

 Angelina JolieAngelina Jolie nagyon mérges: az a szóbeszéd járja Hollywoodban, hogy a következõ Tomb Raider film fõszerep Megan Fox-ra esik , a Transformers fekete, agilis vadmacskája, aki mostanában ráadásul nagyon felkapott név az amerikai álomgyárban.
A színésznõhöz közeli források szerint Angelina becsapva érzi magát, mert úgy gondolja, személye nagyon sokat tett hozzá ahhoz, hogy a közismert videojátékos karakter sikeresen és autentikusan jelenhessen meg a filmvásznon.
 

 
A két cica mostanában hangosan fúj egymásra: Fox 11 évvel fiatalabb Jolie-nál, tehát elõzmény révén simán alkalmas lenne a feladatra, de Angelina úgy érzi, a kishölgy színészi képességei messze elmaradnak az övétõl. Jolie egyébként sem kedveli a Transformers mozikat, ráadásul meg van gyõzõdve róla, hogy Megan õt majmolja, például a tetoválásötleteit is tõle lopta.

Angelina Jolie nem hagyja veszni a szerepet, be fogja vetni hollywoodi kapcsolatait, és mostanában ismét egy akciófilmen dolgozik, hogy bebizonyítsa, õ a tökéletes Lara Croft, és senki más.

máj. 20

Újabb Tomb Raider 3 mozi hírek

Tomb Raider 3Szinte biztos, hogy nem Angelina Jolie ölti majd magára Lara Croft testhezálló rövidnadrágját és szûk felsõjét, ugyanis a legújabb film a fiatal Lara Croft kalandjait mutatja majd be, tehát amolyan "Lara Croft Begins" lesz a manapság divatos hollywoodi trendek szerint. A sztori állítólag sokkal realisztikusabb és fontosabb része is lesz a filmnek, mint az elõzõ adaptációkban.

Dan Lin producer szerint a filmbõl azért egyáltalán nem hiányzik majd a kõkemény akció, de meg van róla gyõzõdve, hogy a játékok és filmek manapság túlságosan is erre koncentrálnak. Õ is fontosnak tartja az akciót, de az nem mehet a stílus kárára. Lin szerint az a legfõbb céljuk, hogy ezzel a létezõ rajongókat is meghódítsák, de újakat is moziba csaljanak. Egyelõre arról még semmit sem tudni, ki lesz majd Lara, lévén a szereplõk megkeresése még el sem kezdõdött. Szerintetek ki lenne jó a mai fiatalabb színésznõk közül a bögyös és vagány régésznõ szerepére?
 
 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.